Osta Yasmin ilman reseptiä

Yasmin

  •   Osta lääkkeesi verkosta
  •   Hanki lääkärin vahvistama lääkemääräys
  •   Saa 24 tunnin toimitus kotiin

Mikä on Yasmin?

Yasmin on suosittu ja tehokas ehkäisyvalmiste. Se sisältää kahta vaikuttavaa ainetta, jotka viivästyttävät ovulaatiota ja vaikeuttavat siittiöiden kulkeutumista kohtuun. Nämä kaksi vaikuttavaa ainetta ovat drospirenoni ja etinyyliestradioli, jotka ovat kaksi erillistä naishormonia. Estrogeeni ja progesteroni ovat synteettisiä hormoneja.

Yhdistelmäehkäisypilleri, jota kutsutaan usein yhdistelmäehkäisypilleriksi (COC), on eräs hormonaalisen ehkäisypillerin muoto.

Kaikkiin lääkkeisiin liittyy riskejä, joten sinun on käytävä lääkärissäsi kaikissa vuosittaisissa tarkastuksissa. Kun käytät Yasmin-tabletteja, lääkärin on nähtävä sinut usein. Näin varmistetaan, että voit jatkaa lääkkeen käyttöä turvallisesti.

Miten Yasmin toimii?

Drospirenoni ja etinyyliestradioli ovat kaksi naishormonia, joita Yasmin-ehkäisytabletti sisältää. Paksuttamalla kohdun limakalvoa tämä hormoniyhdistelmä estää elimistöä ovuloimasta (vapauttamasta munasolua) ja minimoi siittiöiden pääsyn kohtuun.

Se myös vaikeuttaa hedelmöittyneen munasolun asettumista kohdun limakalvoon ja kehittymistä. Näiden vaikutusten vuoksi yhdistelmätabletti Yasmin on tehokas ehkäisyvalmiste.

Onko Yasmin todella niin hyvä?

Oikein käytettynä Yasmin, kuten muutkin yhdistelmäehkäisytabletit, on hyvä valinta, on 99-prosenttisesti tehokas raskauden ehkäisyssä. Tämä tarkoittaa, että vain noin yksi sadasta naisesta, jotka käyttävät sitä oikein vuodessa, tulee raskaaksi.

Aiheuttaako Yasmin painonnousua?

Painonmuutos on yksi ehkäisytablettien mahdollisista kielteisistä vaikutuksista. Tämä on melko harvinainen Yasmin-tablettien sivuvaikutus. Jos sinulla on vaikeuksia painonhallinnassa, pyydä lääkäriäsi vaihtamaan toiseen ehkäisypilleriin.

Yasmin on eräänlainen pilleri.

Se luokitellaan yhdistelmäehkäisyvalmisteeksi, koska se sisältää kahta hormonia. Tämä eroaa pelkistä progestiinipillereistä, jotka ovat erillinen ehkäisypillerimuoto.

Milloin minun pitäisi alkaa ostaa Yasminia Suomessa ilman reseptiä?

Ihannetapauksessa sinun tulisi ottaa se samaan aikaan joka päivä syklin ensimmäisten 21 päivän aikana, yksi tabletti kerrallaan.

Voinko lykätä kuukautisia Yasminin avulla?

Voit lykätä kuukautisia, jos jätät 7 päivän pillerittömän ajan väliin ja otat kaksi liuskaa peräkkäin.

Kuinka kauan Yasminilla kestää tehdä työnsä?

Jos aloitat Yasmin-valmisteen kuukautisten ensimmäisenä päivänä. (24 tunnin kuluessa)Voit aloittaa kierron 2.-5. päivänä, mutta sinun on noudatettava ylimääräisiä varotoimia (kuten kondomia) ensimmäisten 7 päivän aikana. Voit aloittaa syklin päivinä 2-5, mutta sinun on noudatettava ylimääräisiä varotoimia (kuten kondomia) ensimmäisten 7 päivän aikana.

Onko Yasmin turvallinen tupakoitsijoille?

Jos tupakoit ja olet alle 35-vuotias, lääkäri voi määrätä sinulle Yasminia. Yhdistyneessä kuningaskunnassa Yasminia ei kuitenkaan yleensä tarjota yli 35-vuotiaille naisille, jotka myös tupakoivat. Tämä johtuu lisääntyneestä veritulppariskistä. Kysy lääkäriltäsi muista ehkäisymenetelmistä, jotka voivat olla sopivampia.

Onko Yasmin myynnissä Suomessa?

Yasmin on reseptilääke, eikä sitä voi ostaa tiskiltä Suomessa. Voit kuitenkin pyytää laillistettua lääkäriä ja verkkoapteekkipalvelua ostamaan Yasminin netistä Suomesta puolestasi. Jotta lääkärimme voivat arvioida sen, pyydämme sinua täyttämään sähköisen lääketieteellisen kyselylomakkeen. He toimittavat lääkemääräyksen apteekkimme henkilökunnalle, jos he katsovat, että voit käyttää lääkettä turvallisesti ja asianmukaisesti. Tämän jälkeen lääkkeesi annostellaan ja lähetetään toimitusosoitteeseesi.

Yasminin haittavaikutukset

Kun käytät mitä tahansa lääkettä, haittavaikutukset ovat aina mahdollisia. Lue pakkausselosteesta täydellinen luettelo mahdollisista haittavaikutuksista.

Päänsärky, pahoinvointi, rintakipu, seksuaalisen halun muutokset ja mielialan vaihtelut ovat kaikki Yasminin yleisiä haittavaikutuksia. Akne on Yasminin harvinainen sivuvaikutus.. Se on harvinainen haittavaikutus, joka vaikuttaa alle 1 naisella 100:sta.

Jos jokin näistä haittavaikutuksista jatkuu tai on häiritsevä, keskustele lääkärisi kanssa.

Verihyytymät

Yhdistelmätablettien, kuten Yasminin, käyttö lisää hieman veritulpan riskiä. Siksi naisten, joilla on aiemmin ollut veritulppia, tulisi välttää yhdistelmätablettien käyttöä. Kun käytät yhdistelmätabletteja, ole tietoinen veritulpan merkeistä ja oireista ja ota välittömästi yhteys lääkäriin, jos havaitset niitä.

Yli 35-vuotiailla naisilla, joiden painoindeksi on yli 30 ja joilla on suvussa esiintynyt veritulppia, on suuri veritulppariski.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *