Osta Xenical ilman reseptiä

Xenical

  •   Osta lääkkeesi verkosta
  •   Hanki lääkärin vahvistama lääkemääräys
  •   Saa 24 tunnin toimitus kotiin

Mikä on Xenical ja miten se toimii?

Lihavuutta hoidetaan lääkkeellä Xenical (Orlistat 120mg). Xenical toimii pysäyttämällä kehosi imeytymästä rasvaa ruokavaliostasi. Xenicalin ostaminen verkossa Suomessa voi auttaa sinua laihtumaan nopeammin vähentämällä imeytyvän rasvan määrää.

Kohde

Kolmen ensimmäisen kuukauden ajan Xenicalin aloittamisen jälkeen sinulle annetaan painonpudotustavoite. Tämä tavoite on 5 % kehon painosta. Voit edelleen ostaa Xenicalia Suomessa ilman reseptiä. jos menetät 5 % painostasi. Xenicalia on saatavana apteekista enintään kahden vuoden ajan.

Sinun on ilmoitettava nykyinen painosi apteekkihenkilökunnalle aina, kun Xenicalia määrätään. Jos painosi nousee seuraavien kolmen kuukauden aikana, lopeta Xenicalin ostaminen Suomessa. Jos laihdutat niin paljon, että BMI:si laskee alle 28:n, et voi enää ostaa Xenicalia.

Jotkut Xenicalia käyttävät ihmiset eivät onnistu laihtumaan. Näitä ihmisiä ei pidä lannistaa. He voivat pitää kuuden kuukauden tauon ja yrittää myöhemmin uudelleen, tai he voivat kääntyä lääkärin tai laihdutuskeskuksen puoleen. Painonpudotus, kuten monet muutkin vaikeat tavoitteet, vaatii kestävyyttä ja päättäväisyyttä, joten älä luovuta.

Miten ne otetaan?

Jokaisen suuren rasvaa sisältävän aterian tulisi sisältää yksi Xenical-pilleri suun kautta juoman kanssa. Vähäkalorisen ruokavalion lisäksi sinun tulisi ottaa Xenicalia enintään kolme kertaa päivässä. Tasapainoinen ruokavalio ei saisi sisältää yli 30 % rasvakaloreita joka kerta, kun otat Xenicalia.

Rasvan, hiilihydraattien ja proteiinien päivittäisen saannin tulisi jakautua tasaisesti kolmelle pääaterialle. Xenical voidaan ottaa mihin aikaan päivästä tahansa tai enintään tunnin kuluttua aterian jälkeen. Voit jättää Xenical-annoksen väliin, jos unohdat aterian tai syöt satunnaisesti vähärasvaisen aterian.

Yli 120 mg:n ottamisen kolme kertaa päivässä ei ole osoitettu auttavan laihtumisessa. Sinun tulisi pyrkiä noudattamaan tasapainoista ruokavaliota, joka sisältää enintään 30 prosenttia rasvaa päivittäisestä kalorimäärästäsi. Tämän ruokavaliosuunnitelman noudattaminen auttaa sinua laihtumaan ja vähentää samalla joitakin Xenicalin mahdollisia ruoansulatuskanavan haittavaikutuksia.

Koska Xenical estää joidenkin rasvaliukoisten vitamiinien imeytymistä, sinun tulisi ottaa päivittäinen monivitamiini, joka sisältää A-, D-, E- ja K-vitamiineja sekä beetakaroteenia, vähintään 2 tuntia ennen Xenicalin ottamista tai sen jälkeen, esimerkiksi nukkumaan mennessä.

Tehokkuus

Xenicalia on tutkittu laajasti. Kliinisissä tutkimuksissa lähes kaksi kertaa useampi Xenicalia saaneista potilaista menetti 10 % tai enemmän painostaan vuodessa verrattuna niihin, jotka saivat vain terveellistä ruokavaliota.

Seuraukset

Xenicalin yleisimmät haittavaikutukset ovat:

  • kaasu öljyinen vuoto öljyinen peräsuolen vuoto
  • epätoivoinen tarve käydä vessassa
  • rasvaiset tai rasvaiset ulosteet
  • lisääntynyt suoliston tiheys
  • kyvyttömyys hallita suolen toimintaa.
Vaihtoehdot

Painonpudotukseen tarkoitetut reseptilääkkeet jaetaan yleensä kahteen luokkaan. Jotkut lääkkeet sisältävät ruokahalua hillitseviä aineita. Xenical on laihdutuslääke, joka toimii estämällä noin kolmanneksen ruoan sisältämästä rasvasta pilkkoutumasta ruoansulatuskanavassa. Painonpudotustuotteita on saatavilla satoja, mutta vain harvat niistä on kliinisesti todistettu turvallisiksi ja tehokkaiksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *