Mistä ostaa Condyline verkossa?

Condyline

 •   Osta lääkkeesi verkosta
 •   Hanki lääkärin vahvistama lääkemääräys
 •   Saa 24 tunnin toimitus kotiin

Condyline-ratkaisu sukupuolielinten syyliä varten on sitä, miltä se kuulostaa.

Condyline-liuos on sukuelinten syylälääkitys, joka voi auttaa sinua voimaan paremmin vain kolmessa päivässä. Se estää syylien muodostumista ja toimii parhaiten pieniin syylien ryhmiin, joita hoidetaan yksitellen mukana toimitetulla applikaattorilla. Jos etsit turvallista ja tehokasta hoitoa sukuelinten syyliin, varaa aika yhdelle kumppanilääkäreistämme selvittääksesi, sopiiko Condyline-valmisteen ostaminen Suomessa ilman reseptiä sinulle.

Mikä on paras tapa käyttää Condyline 0,5 % liuosta?

Ennen tämän tuotteen käyttöä pese ja kuivaa kädet ja ihoalue, jolla syyliä esiintyy, vedellä ja saippualla. Upota pakkauksen mukana toimitetun applikaattoritikun pää liuospulloon, kunnes tikun reikä on täynnä. Levitä liuos välittömästi syylään ja anna sen kuivua, tee sama kaikille syyliesi kanssa. Liuosta ei saa missään tapauksessa käyttää yli 50 liuosta.

Kun olet lopettanut, pese kädet uudelleen. Aloita tämä hoito ensimmäisenä päivänä aamulla ja toista se 12 tuntia myöhemmin. Tämän jälkeen kahden seuraavan päivän ajan hoitoa käytetään kahdesti päivässä (aamulla ja illalla) yhteensä kolmen hoitopäivän ajan. Jos syyliesi eivät ole hävinneet tai parantuneet 3 päivän kuluttua, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin; he voivat suositella jatkohoitoa.

Mikä on podofyllotoksiinin vaikutus sukuelinten syyliin?

Condyline-liuoksen pääkomponentti, podofyllotoksiini, on kasviuute, jota voidaan käyttää pienten sukupuolielinten syylien ryhmien hoitoon. Sen pitoisuus on 0,5 %.. Se toimii antimitoottisena, mikä tarkoittaa, että se estää solujen lisääntymistä ja siten parantaa sukuelinten syyliä. Se estää syyliä leviämästä ja kasvamasta, kunnes ne häviävät kokonaan.

Mitä ovat sukuelinten syyliä ja miten niistä pääsee eroon?

Pieniä ihokasvaimia, joita esiintyy sukupuolielimissä tai niiden ympärillä, kutsutaan sukupuolielinten syyliksi. Ne aiheutuvat ihmisen papilloomaviruksesta eli HPV:stä, sukupuoliteitse tarttuvasta infektiosta, joka elää ihossa ja voi joskus tuottaa syyliä. Vaikka sinulla ei olisikaan näkyviä syyliä, sukupuolielinten syyliä tarttuu ja leviää ihokosketuksen kautta, erityisesti seksin aikana. Jos sinulla on sukupuolielinten syyliä, sinun on ryhdyttävä toimenpiteisiin, kuten käytettävä kondomia seksin aikana, jotta vältät tartunnan siirtämisen kumppanillesi.

Voinko harrastaa seksiä, kun minua hoidetaan sukupuolielinten syylien takia?

NHS:n mukaan sinun ei pitäisi harrastaa seksiä Condylinea tai mitään muuta sukuelinten syylälääkettä käytettäessä. Kun syylät tulevat näkyviin, ne voivat olla entistä tarttuvampia, ja tämä voi pahentua vain, jos ne tuhoutuvat, mikä voi tapahtua hoidon aikana. Jos haluat välttää HPV:n tarttumisen kumppanillesi, odota hoidon jälkeen, ennen kuin harrastat seksiä uudelleen, ja käytä aina kondomia.

Vaikuttaako podofyllotoksiini ehkäisyyn?

Kun käytät sukupuolielinten syylien hoitoa, mukaan lukien Condylinea tai muita podofyllotoksiinia sisältäviä hoitoja, sinun tulee välttää seksiä. Jos kondomit ovat pääasiallinen ehkäisymenetelmäsi, sinun on oltava erityisen varovainen käyttäessäsi niitä tämän hoidon yhteydessä.

Jotkin ajankohtaiset lääkkeet voivat muuttaa kondomien rakennetta, jolloin ne rikkoutuvat todennäköisemmin tai niiden yleinen teho heikkenee. Jos olet seksuaalisesti aktiivinen ja haluat lisätietoja siitä, miten sukuelinten syyliä voi vaikuttaa seksielämääsi ja mitä voit tehdä niiden suhteen, sinun kannattaa keskustella lääkärisi kanssa tai käydä paikallisella seksuaaliterveysklinikalla.

Onko tämä hoito turvallinen, jos olen raskaana tai imetän?

Condylinea ei saa käyttää raskauden tai imetyksen aikana. Jotkin lääkkeet voivat vahingoittaa vauvaa tai aiheuttaa epämiellyttäviä sivuvaikutuksia raskauden aikana, joten niitä on syytä välttää. Koska sukupuolielinten syyliä voi pahentaa raskauden aikana, suosittelemme, että neuvottelet lääkärisi tai apteekkihenkilökunnan kanssa hoitovaihtoehdoista, jotka ovat turvallisia sinulle ja lapsellesi.

Onko turvallista ostaa Condylinea Suomessa, jos käytän myös muita lääkkeitä?

Kerro lääkärillesi, jos käytät muita lääkkeitä, myös kasviperäisiä lääkkeitä tai ilman reseptiä ostettuja lääkkeitä, lääkärikäynnin aikana. Tiettyjen lääkkeiden yhdistäminen voi aiheuttaa epämiellyttäviä sivuvaikutuksia tai heikentää lääkkeen tehoa. Jos käytät jo podofylliiniä sisältävää lääkettä, sinun ei pidä ottaa Condylinea.

Milloin en saisi käyttää tätä hoitoa?

Condyline-liuosta ei suositella alle 12-vuotiaille lapsille. Jos olet allerginen podofyllotoksiinille tai jollekin muulle mainitulle aineelle, älä käytä tätä tuotetta. Tämä lääkitys voi aiheuttaa systeemistä toksisuutta, joka voi vaikuttaa koko kehoon. Vältä kosketusta silmien ja muiden herkkien alueiden kanssa tuotetta käytettäessä. Tätä hoitoa ei tule käyttää iholle, joka on :

Leikkauksen jälkeen tulehtunut terve verenvuoto alttiissa haavoissa.

Kerro ensimmäisellä käynnilläsi lääkärillesi, jos :

 • Jos olet nainen, sinun tulisi käyttää tätä hoitoa vain lääkärin valvonnassa.
 • Jos olet mies ja sinulla on suuri määrä syyliä, jotka peittävät 4 cm:n neliön (noin postimerkin kokoisen alueen).

Onko podofyllotoksiinilla kielteisiä vaikutuksia?

Podofyllotoksiinilla, kuten monilla lääkkeillä, voi olla haittavaikutuksia, vaikka kaikki eivät koe niitä. Tässä on joitakin niistä:

 • Peniksen esinahka ja pää ovat tulehtuneet.
 • Emättimen alueen ärsytys
 • Saatat kokea kutinaa, kirvelyä, epämukavuutta, punoitusta tai ihohaavaumia sen jälkeen, kun olet levittänyt liuosta syyliin.
 • Allergisen reaktion oireet. Hakeudu välittömästi lääkäriin, jos jokin näistä oireista on vakava (esim. kasvojen, kielen ja kurkun turvotus, hengitysvaikeudet jne.).

Jos havaitset näitä tai muita haittavaikutuksia tämän lääkkeen käytön aikana, ota välittömästi yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Tarvitaanko Condyline-liuokseen reseptiä?

Condyline-liuos vaatii Suomessa reseptin. Jos terveydenhuollon asiantuntijamme katsovat, että tämä hoito sopii sinulle ja tilanteeseesi, he voivat kirjoittaa sinulle reseptin. Kun napsautat ”Condyline Hinta” Tämän sivun yläreunassa sinut ohjataan lyhyeen kyselylomakkeeseen, jonka terveysasiantuntijamme ovat laatineet auttaakseen heitä ymmärtämään paremmin lääketieteellisiä tarpeitasi. Asiantuntijakumppanimme arvioivat vastauksesi heidän kysymyksiinsä ja määräävät sinulle heidän mielestään ihanteellisen hoidon, aivan kuten he tekisivät lääkärin vastaanotolla. Sitten voit maksaa reseptisi, ja me lähetämme sen sinulle nopeasti ja huomaamattomasti.

Mikä on paras tapa säilyttää tätä tuotetta?

Säilytä viileässä, kuivassa paikassa alle 25 asteen lämpötilassa. Jos alkuperäispakkauksen viimeinen käyttöpäivämäärä on umpeutunut, älä käytä tätä tuotetta. Käytä 6 viikon kuluessa avaamisesta. Lapset on pidettävä poissa näkyvistä ja ulottuvilta.

Kriittiset tiedot

Tämä tuote on lääke, jos sinulla on jokin perussairaus tai käytät muita lääkkeitä tai lisähoitoja, keskustele lääkärisi tai apteekkihenkilökunnan kanssa ennen kuin ostat Condylinea verkossa Suomessa. Ota yhteyttä meihin tai lääkäriin, jos oireesi pahenevat tai jatkuvat tämän tuotteen käytön jälkeen.

Ennen kuin käytät tätä tuotetta, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin, jos olet raskaana, yrität tulla raskaaksi tai imetät. Jos sinulla on allergioita, kysy lääkäriltäsi tai apteekista, sopiiko tämä resepti sinulle.

 • Kaikki lääkkeet on säilytettävä nuorten ulottumattomissa.
 • Ennen kuin käytät tätä tuotetta, lue oheinen ohjekirja huolellisesti.
 • Jos sinulla on kysyttävää tästä tuotteesta, ota yhteyttä lääkäriin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *