Osta Caverject ilman reseptiä

Caverject

  •   Osta lääkkeesi verkosta
  •   Hanki lääkärin vahvistama lääkemääräys
  •   Saa 24 tunnin toimitus kotiin

Mikä on Caverject?

Caverject on alprostadiilin injektioneste, joka on prostaglandiiniperheeseen kuuluva rasvamolekyyli. Se on verisuonia laajentava ja lihaksia rentouttava aine, jota käytetään pitämään peniksessä riittävästi verta, jotta erektio saadaan aikaan ajoissa. Tämä tarkoittaa, että se ei ole pitkäaikainen vaan pikemminkin väliaikainen lääke: sitä tulisi käyttää aina, kun halutaan yhdyntää.

Osta Caverject Suomessa ilman reseptiä mahdollistaa täysin fysiologisen (yleisesti automaattisen) erektion. Toisin sanoen se tapahtuu myös ilman ulkoista ärsykettä. Tämä tekee siitä niin houkuttelevan joillekin ihmisille, kuten niille, joilla on haluongelmia.

Miten se toteutetaan käytännössä?

Nämä ovat itse annettavia injektioita, mikä tarkoittaa, että potilas ruiskuttaa ne itse peniksen tyvestä (sieltä, mistä se alkaa, lähimpänä häpyluuta olevalta alueelta). Ensimmäiset vaikutukset ilmenevät 5 minuutin kuluttua, ja 20 minuuttia voidaan pitää enimmäisaikana annoksen arvioimiseksi.

Erektio kestää (tai sen pitäisi kestää) 45-90 minuuttia tehokkaan annoksen jälkeen yksittäisen potilaan ominaisuuksista riippuen.

Kenelle se sopii?

Caverject eroaa muista pilleri- tai tablettiratkaisuista (Cialis, Levitra, Viagra jne.) siinä, että sitä määrätään usein henkilöille, jotka eivät reagoi suun kautta otettavaan lääkitykseen (tai jotka ovat lakanneet reagoimasta samalla tehokkuudella).

Jos olet saapunut tälle sivustolle etsimällä hakusanalla ”Miksi Caverject ei toimi minulle?” Olet tullut oikeaan paikkaan. Mahdollisuuksia on kaksi: ensinnäkin sitä on annettu väärin tai toiseksi se ei ole sinulle sopiva lääke, koska sinulla on suuri erektiohäiriö, ja sinun pitäisi harkita muita hoitomuotoja, kuten shokkiaaltoja tai mahdollisesti peniksen proteesia.

Seksuaaliseen impotenssiin voi olla monenlaisia syitä, jotka vaihtelevat dramaattisesta eturauhasen poiston jälkeisestä kuvasta laskimovuototapaukseen ja tilaan, jota tulisi hoitaa psykoterapialla. Ennen kuin käytät tätä reseptiä, sinun pitäisi tehdä jonkin verran tutkimusta etukäteen.

Missä muodoissa se on saatavilla? Mikä on paras annostus minulle?

Caverjectin injektiopullot : Tämä muoto on halvempi, mutta sen valmistaminen kestää hieman kauemmin, koska jauhemaisen tuotteen yhdistämiseen liuotinpulloihin on käytettävä kahta erillistä neulaa kertakäyttöruiskusta.
Caverject-kaksoiskammio kymmenen milligrammaa / kaksikymmentä milligrammaa Tässä kalliimmassa versiossa on kertakäyttöruisku, joka sekoittaa automaattisesti kaksi kemikaalia (aprostadiili ja liuotin), mikä tekee antamisesta helpompaa ja kätevämpää.

Pienempiä annoksia (5 tai 10 mikrogrammaa) annetaan miehille, joilla on erektio-ongelmia mutta jotka eivät ole koskaan kokeilleet tätä lähestymistapaa. Konsepti on yksinkertainen: jokaisessa kehossa on arvioitava pienin mahdollinen määrä ainetta, joka tarvitaan turvallisen, lujan ja tyydyttävän erektion aikaansaamiseksi ilman haittavaikutuksia.

Potilaat, jotka ovat kokeilleet suuria annoksia (20-30 mcg) tuloksetta, eivät todennäköisesti hyödy tästä lääkkeestä. Sen sijaan, että he lisäisivät annosta ja vaarantaisivat priapismin kehittymisen, joka on hyvin vakava tila, jolle on ominaista hyvin pitkittynyt erektio, joka voi vahingoittaa peniksen kudoksia, heidän pitäisi lopettaa. Suosittelemme, että menet päivystykseen, jos erektio kestää yli 3-4 tuntia.

Vältä itsehoitoa ja mene ammattilaisklinikalle, jossa tutkitaan perusteellisesti impotenssin syyt, jotta nähdään, auttavatko hoidot, kuten shokkiaallot, tai leikkaukset, kuten lopullinen peniksen proteesi, palauttamaan seksuaaliterveyden.

Mitkä ovat erektiohäiriöinjektioiden mahdolliset kielteiset vaikutukset?

Joidenkin potilaiden mukaan tämän impotenssilääkityksen tärkein haittapuoli on se, että se aiheuttaa heille epämiellyttäviä tai jopa kivuliaita erektioita. Pistoskohtaan voi muodostua pieni verenpurkauma, se voi tulehtua, kirvellä tai jopa vuotaa verta.

Penis, kivekset tai kivespussit voivat muuttua punaisiksi, turvonneiksi tai kivuliaiksi, penis voi nukahtaa, siemensyöksy voi olla heikentynyt tai esinahka voi olla kireä. Virtsaamisongelmat tai virtsaaminen useammin. Virtsassa tai peniksen kärjessä voi esiintyä verta, jos Caverject Double Chamber -valmistetta injisoidaan vahingossa virtsaputkeen (putki, jonka kautta pissa poistuu peniksestä).

Vasta-aiheita eli asioita, joita ei pitäisi koskaan tapahtua normaalioloissa, ovat huimaus, selkä- tai häpykipu, yleinen heikkous, hikoilu, huonovointisuus tai suun kuivuminen, jotka ovat kaikki syitä ottaa yhteyttä lääkäriin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *